Anbefalinger

Brudepar & deres erfaringer !

Vi vil takke dere så utrolig mye for en fantastisk bryllupsfeiring. Vi er så glade for at vi valgte å ha bryllupet hos dere. Det var god mottagelse, nydelig mat, og god bevertning. Alle gjestene var kjempefornøyde og følte seg godt tatt vare på, inkludert oss. Anbefales på det varmeste, hilsen Line M Heramb som gir 5 stjerner

13498057_1095075317220467_1003004489964941515_o[1]

 Ida Jakobsen 5-stjerner

Tusen takk for at dere har vært med på å bidra til at Erik og jeg fikk en perfekt bryllupsdag ! Samtlige gjester skryter maten, lokalet og hele opplegget opp i skyene. Det må også nevnes at folk gir tilbakemeldig på at de føler seg veldig vel på Opstad. Vi er så fornøyd, og kunne ikke valgt et bedre sted/vertskap til bryllupsdagen vår. En uforglemmelig opplevelse !

Marte Hillestad 5- stjerner

Tusen hjertelig takk for at vi fikk feire vårt bryllup hos dere Lena! Dere gjorde dagen vår perfekt fra start til slutt! Vi storkoste oss med fantastisk mat,atmosfære og ikke minst det beste vertskapet på jord! Det du og Matthias har skapt er unikt.. Dere er utrolig smidige og løsningsorienterte og hele dagen forløp perfekt! Se ilden lyse og Bailando henger nok igjen i veggene i fjøset fremover. Kan virkelig anbefale Opstad på det sterkeste.
Vi vurderer sterkt å ha både 40,50 og 60 årsdagene våre hos dere på Opstad Gjestegård  Magisk!

Bjørn Martinsen 5 -stjerner

Hvis dere er ute etter et høytidelig sted med hovmestere og hvite hansker så gløm Opstad! Men hvis dere vil ha et sted med sjel, med skakke vegger, fantastisk mat og et vertskap som får deg til å føle deg hjemme på den viktigste dagen i deres liv, ja da bør dere seriøst vurdere Opstad! Tusen takk for at dere gjorde dagen vår komplett. Vi kunne ikke hatt et bedre opplegg enn dere har! En perle ved Hamar.

11987181_939593186102015_7189174859058482513_n[1]

 

Svanhild & Øystein 5- stjerner

Vi hadde en flott dag, takket være Lena som med masse erfaring hjalp oss igjennoom litt planlegging og tillretteleggelse for et fantastisk bryllup. Vi hadde vielse på det flotte tunet. Mange muligheter til å ta bilder på gården, man får bare bruke fantasien og knipse i veg. Anbefaler alle grillbuffet, det bugnet av masse tilbehør og grillkjøttet var mørt og saftig !

Vi hadde både middag og fest i fjøset, overnattet i brudesuiten og fikk deilig frokost servert på tunet på morgenen !

Vi er veldig fornøyd, og gir 5 stjerner og begge tomlene opp !

Hilsen Svanhild og Øystein

 

Hilde & David 5 -stjerner

Kjære Lena og Matthias!

Tusen takk for at dere bidro til å gjøre vår store dag helt helt perfekt!For et sted dere har bygget opp – herlig atmosfære og sjarmerende omgivelser. Fra første gang vi så inntunet og fjøset var vi aldri i tvil – her ville vi feire bryllupet vårt! Dere er så utrolig gjestmilde, vame og gode. Vi har hele veien følt oss godt ivaretatt og i trygge hender..noe det skulle vise seg at vi hadde all grunn til å være! Dere sørget for at vi kunne slappe godt av og nyte hvert sekund av bryllupsdagen 🙂 Det er for oss vanskelig å skulle trekke frem hva som var spesielt bra – da det er helheten vi er så fornøyd med! Vi anbefaler dere lett videre – og mener virkelig at dere har fortjent fem stjerner 🙂

Hilde & David

 

Magnhild Vanem 5 -stjerner

Vi er ikke i tvil om at dere fortjener 5 stjerner. For en mat, for en oppvartning, for noen fantastiske folk, for et lokale, for en frokost, for en bryllupssuite ++ Fra det øyeblikket vi møtte Lena for første gang og kom inn i fjøset der festen skulle være, visste vi at det var på Opstad Gjestegård vi skulle feire den beste dagen i vårt liv så langt.

Vidar og jeg kunne ikke fått en bedre dag enn den vi fikk hos dere.

Thea Tollersrud 5- stjerner

Tusen takk til Lena og Matthias for at dere gjorde dagen vår fantastisk på Opstad !! Det ble akkurat slik vi drømnte om, og enda bedre enn det! Visesang på tunet, flotte omgivelser, strålende solskinn, nyyyydelig mat og flinke servitører som gjorde at vi kunne slappe av og nyte hvert sekund ♥♥♥ Dette er dere så gode på!

Nå kan dere slappe av og roe ned litt før dere igjen skal arrangere nytt bryllup om et par uker for min kjære kusine Magnhild og hennes Vidar.

 

Kristine Mellem 5-stjerner

Vi må få takke for en fantastisk helg sammen med dere. Vi kunne ikke fått en bedre feiring av vår store dag. Vertskapet og deres medhjelpere gjorde alt for at man skulle kunne slappe av og nyte kvelden fullt ut. Utmerket service, nydelig mat, sjarmerende lokale og god stemning. Hva mer kan man ønske seg på en slik dag, til og med værgudene var med oss.

Dette er dagen vi aldri vil glemme, takket være dere på Opstad Gjestegård !

SONY DSC

Linn Lundsvoll 5- stjerner

Siden vi hadde vår første feiring av bryllupsdag, passer det fint med en hilsen til vertskapet som var med å skape fantastisk stemning for oss. Vi kunne slappe av og kose oss hele dagen da dere hadde stålkontroll fra morgen til natt. Fantastisk vertskap, nydelig tun, og SÅ mange muligheter. Vi tok virkelig utnytte av gården og brukte både låve og ballsal, slappet av på tunet og avkjølte beina i fontena. Og det kveldslyset vi fikk satte virkelig et minne da vi danset bryllupsvals.

Her får man virkelig litt av alt. Takk for de flotte minnene !

Linda Moldal Andersen 5 stjerner

Tusen takk for at dere sørget for at bryllupet vårt ble en uforglemmelig opplevelse. Det var flott å ha hele dagen hos dere, både vielsen ute og middagen i det koselige festfjøset. Lokalet var akkurat passe stort og hadde mye sjarm og personlighet. Vi følte også at planleggingen i samarbeid med dere var veldig god, og vi opplevde at vi ble godt ivaretatt. Vi anbefaler stedet på det varmeste. Vennlig hilsen Linda og Fredrik.

Lise-Kristin Aaseth 5 -stjerner

Tusen takk for at dere var med på å gjøre den store dagen vår helt uforglemmelig! Pga dere og den flotte gården deres ble dagen helt perfekt. Flott atmosfære, glade og gode mennesker og deilig mat og drikke. Kunne ikke fått det bedre! ♥

Elin Grindvoll Gransletten 5 -stjerner

Takk for en flott ramme rundt bryllupet vårt i 2012. Atmosfæren og den rustikke stilen i festfjøset passet oss perfekt! Fantastisk stemning med lyslenker og levende lys utpå kvelden. Herlig vertskap som fikk oss til å føle at bryllupet vårt var det viktigste i hele verden:) alt ble gjort for at vi skulle være fornøyde, og gjett om vi var!! Fantastisk sted med utrolig mye sjel og historie. Og et herlig vertskap som gir mye av seg selv! Takk:)

Janne Hagen 5 -stjerner

Vårt eventyr-vinterbryllup på Opstad var helt enestående vakkert. Vertskapet er profesjonelle, kreative, hyggelige, målbevisste, dyktige og GODE. Alle 55 gjestestene var med på vielse i fjøset, champagneskål og mingling i stuene nede og deilig middag i storstua oppe. Kaker og dans til langt på natt. ALT var PERFEKT!

 10689673_10152394750876222_1710906749132180264_n[1]

Martine Røed Eide 5 -stjerner

Vi hadde vårt bryllup og en drømmehelg på Opstad. Anbefaler Opstad på det varmeste! Et hjertelig vertskap, så avslappet og lette å bli kjent med at de glir inn i slektskapet på en naturlig måte! Romantisk, idyllisk og sjarmerende, hvor hver detalj er nøye gjennomtenkt og det gamle er godt bevart! For ikke å glemme den utsøkte menyen, hvor flere av gjestene spurte om fremgangsmåten for å lage så mørt kjøtt…

Asbjørn Lundsvoll  5 -stjerner

Tusen takk for en uforglemmelig bryllupshelg på Opstad! Lokalene, omgivelsene, maten og ikke minst vertskapet gjorde at min sønns bryllup blir et kjært minne jeg vil bære med meg resten av livet !

Hilde Haugen Nordgård 5 -stjerner

Nydelig sted, i herlige omgivelser. Service-innstilt vertsskap, både før, under og etter vårt selskap. Kjempegod mat, mer enn nok mat, kort sagt et perfekt sted å ha selskap på! Jeg gir min beste anbefaling til andre som trenger et hyggelig sted med hyggelig atmosfære og hyggelig vertskap for sin anledning!

Disse anbefalingene er hentet fra vår facebookside Opstad Gjestegård.