Dj & trubadur

Lei en DJ for bryllupsfesten !

En Dj løfter gjerne festen og energien når festen er i gang og dansegulvet skal benyttes av alle aldre. En god dj tilpasser seg publikumet sitt, og spiller musikk som gir alle et ønske om å danse seg gjennom natten i fjøset vårt.

Ved flere anledninger har vi hatt Dj Carl fra Rena her hos oss, og han kan vi anbefale til alle som tenker at det ville være lettvint å slippe å lage spillelister og forholde seg til musikken. Han går igjennom deres musikkønsker og tilpasser seg, så dere får den musikkstilen som passer deres smak og hva som gjør at bena rører seg og kroppen plutselig er på dansegulvet igjen og igjen.

Ta gjerne direkte kontakt med han på mobilnr : 941 88 487 for en prat om hva han kan tilby dere og pakkepriser.

Gå gjerne inn på hans hjemmeside www.djcarl.no og les mer om hva han tilbyr og referanser.

FOTOGRAF IDA17[1]

Trubadur

Det er mulig å leie inn trubadurer på gitar som kan spille til kl 02.00 hos oss, og skaper en hyggelig rolig atomsfære før dere spiller egen musikk.

For å få mest mulig glede av dette er det svært viktig at dere har en god kjøreplan og holder tider så de kan begynne å spille til avtalt tid ca 21.30-22.00. Blir man forsinket er det dessverre ikke mulig å forlenge spilletiden, men at dere da må benytte vårt PA anlegg med egen spilleliste offline da vi ikke har internett i fjøset. Vi vil også råde dere til å ha 1 som passer på musikken og at det er informert om at det ikke er lov til å benytte anlegget på egenhånd da det kan forekomme uhell med drinker og søling. Dette er da på leietagers regning om det skulle inntreffe og ødelegge anlegget til info.

Vi kan anbefale dere musiker Thomas Paulsberg som har vært her i et sommerbryllup, og skapte svært god atmosfære og stemning, og han når dere på mobil nr :90614065 eller send han en mail til www.tho-pa@online.no