Bryllup


Bryllupsfest !

Bryllup, bare ordet får en til å bli litt småromantisk ikke sant, og man kjenner sommerfuglene i magen, og som en erfaren bryllupsarrangør gis dere alle de tips og vår oppskrift på et vellykket bryllup.

 

 

Dere er omgitt av vakre gamle bygninger fra 1600 tallet til 1885, og lyden av springvannet som sildrer, gå rundt på grusganger, kjenne lukten av gress og vakre blomsterbed, ligger alt til rette for en koselig feiring av deres store dag på Opstad.

 

Mottagelsen før dere går til bords, gjøres på inntunet eller hovedbygningen og vi tilrettelegger med bord, og serverer dere og deres gjester f.eks champagne og frukt, eller smakfulle påsmurte lefseruller å kose seg med, mens vi går rundt og etterfyller drikke i glassene deres.

Vi anbefaler også å ha med ekstra drikke som kan legges på is i sinkbaljene for gjestene å gå å forsyne seg fra om de har lyst på mer å drikke.

fotografchristineide_hildedavid-42[1]

 

 

 

Skulle det regne, er dere velkommen inn i hovedhuset, mens dere venter på at middagen skal starte og elgklokka kimer.

11260522_10152708105921222_4733150666218708516_n[1]

I hovedhuset er det 2 stuer i 1.etasje, og 2 bad, og i 2. etasje er det en stor sal og 2 stuer for dere å benytte om været ikke er så stabilt at dere kan være utendørs.

 

 

Nå venter bryllupsmiddagen, og resten av kvelden på dere for å feire dere slik dere fortjener.

40[1]

 

 

 

Prøv å ha max 4 timer til bords, og så rydde til kaffe og kaker før festen begynner ca 21.30 til kl 02.00.

Atmosfæren på gården gir gjestene en positiv opplevelse, og mange utbryter i begeistring hvor mye de koser seg, og det varmer et vertskapshjerte.

Fjøset vårt er rustikt, men har en helt egen atmosfære og innredning som passer perfekt om dere er på jakt etter et unikt lokale med god takhøyde, plass til dans og moro, og med festdekkede bord, levende lys, friske blomster og annen personlig pynt dere selv velger å ta med, forvandler dette rommet seg til noe helt spesielt utover kvelden og natten.

Med stor gressplen på utsiden, benker og blomster, lyslykter og belysning på veggen, solnedgang og utsikt utover kornåkeren og lun musikk, ja da er det vel lett å trekke på smilebåndet og glede seg til resten av kvelden. Et koselig Opstad bryllup vil gi dere som brudepar og deres gjester mange gode minner.