Vertskapet

Figurene på Opstad

Det glade vertskapet på Opstad Gjestegård er Lena & Matthias Figur !

Matthias Figur hjelper meg med å klargjøre og bære stoler og bord, og alle de små viktige detaljene som er så viktige.

Vertinne Lena Figur er ansvarlig for alle ledd som har med gjestegården å gjøre, fra det første møte og omvisning, og vi har jevn kontakt med alle som vil feire hos oss så dere føler dere ivaretatt og trygge gjennom prosessen. Vi jobber mye om sommeren med brylluper, og tar familie ferie i juli.

Med oppstart som gjestegård august 2012, er vi svært takknemlige for den respons og hvor så mange brudepar som velger oss og gården vår som sted for sitt bryllup.

Jeg er kjent for en glad og imøtekommende stil, mye humor og smil, og liker veldig godt jobben min med å stelle istand for våre brudepar.

Å tenke litt som bruden og vite hva som gjør at brudeparet slapper av er min oppgave blant mange, og som jeg pleier å si i møtet vårt første gangen er at hele den store dagen skal ha myke overganger, som en favorittsang, som skal spilles uten lange pauser og rare stopp underveis. Litt sånn er det med et bryllup også, ikke rom for rare opphold.

En god kjøreplan og en velvalgt toastmaster er viktig, og jeg ser igjennom kjøreplanen i forkant av bryllupet og ser over at det er en realistisk tidsberegning.

Vi jobber effektivt, og er spesielt opptatt av at alle skal føle seg ivaretatt og sett når dere sitter til bords.

Å hele tiden rydde litt, og passe på at dere koser dere er SVÆRT viktig for vertinnen, og vi er rundt dere og passer på.

Å vise ekte gjestfrihet, omsorg og omtanke for våre gjester er viktig, og vertinnens bakgrunn kommer godt med for å organisere og passe på alle de små, men viktige detaljene.

Velkommen til oss !