Tjenester

Tilleggstjenester/priser 2018

Vi tilbyr våre brudepar følgende muligheter nevt nedenfor å bestille ekstra i sine pakkeløsninger, og 14 dager før bryllupet mottar dere et skjema fra meg på mail hvor dere bekrefter antall gjester, og oppsummerer ønskede tilleggstjenester og annen viktig informasjon jeg trenger for dagen.

Leietiden i grunnleien er fra kl 13.00 til 02.00.

  • Forlenget leie til kl 03.00 kr 2.500,-( Taxi være bestilt og fremme til kl 03.00 for senest avreise)
  • Bortkjøring av tomgods for medbrakt alkohol kr 1.200,- dere slipper å tenke på å sortere og bruke tid på avfallet, det order da vi for dere. Praktisk og lettvint.
  • Leie av hvite stoltrekk kr 45,- pr stol. Vi setter på og tar av.
  • Leie av lerret og canon kr 550,-
  • Grunnleie for medbrakt alkohol inkludert servitører og vertskap kr 33.000,-
  • Campingvogn døgnpris kr 250,- egen kabel må medbringes, og vogner kan plasseres ved det hvite huset ved veien, og bookes senest 14 dager før.
  • Middag og kaffe til innleide fotografer og andre kr 200,- pr person.
  • VIKTIG INFORMASJON : Vi tilbyr ikke overnatting eller innleid bartender, og gjelder fra 2017.

For en omvisning på Opstad, ta gjerne kontakt med Lena Figur, og fortell meg litt om deres tanker og ønsker for drømmebryllup. Bruk vårt kontaktskjema på venstre side.

Bookingsregler

Om dere ønsker å booke hos oss er deres bestilling bindende pr mail, og dere mottar en ekstra kontrakt og får et oppgitt kontonr for innbetaling av depositum etter avtale og sendes ut ved ledig kapasitet i høysesongen.

Depositum

Vi skriver alltid kontrakt med våre brudepar, og om dere velge å booke den store dagen hos oss, betaler dere inn et depositum på kr 7.000,- for å sikre datoen deres. Dette gjelder først når dere mottar kontrakten på mail. Om dere av forskjellige årsaker må avlyse, gjelder egne regler og satser etter dato frem mot avtalt dato ved signert kontrakt

Innbetalt depositumet på kr 7.000,- blir ikke tilbakebetalt til informasjon.

Fakturering

Dere mottar en faktura 14 dager før bryllupet med 7 dagers betalingsfrist, hvor da 20% av det innbetalte beløpet blir holdt igjen til avhold bryllup, en sikkerhet for dere og oss. Faktura sendes ut på mail fra vår regnskapsfører. Alle våre priser er inklusive moms.

Les gjerne våre referanser av brudepar som har feiret dagen sin hos oss under framsnakking !