Massasje

Massasje

Er du plaget av stive muskler og vil unne deg en totalt avslappende massasje ? Jeg massere forside og bakside inkludert hender og føtter. Jeg tilpasser trykket etter ditt ønske, og jobber effektivt rundt de små og store muskelgruppene for best mulig sirkulasjon og effekt. Arbeidsbenken min er oppvarmet, og i tillegg har jeg varme hender som kan gi deg en helt unik følelse av velvære og avslappet tilstand etter endt behandling.

  • Tid: 60 min kr 895,-
  • Tid: 90 min kr 995,-

Ryggmassasje

Oppløsende massasje av bekken, korsrygg, skuldre og nakke med god flyt og trykk tillpasset hvert område for en best mulig opplevelse.

Tid : 30 min kr 395,-

Kroppsmassasje

Jeg er kjent for å gi gode massasjer, og legger alltid vekt på å tilpasse styrken til hvert enkelts behov og utholdenhet. Meningen med en massasje er ikke at det kun skal gjøre vondt, da du ikke vil slappe av og ta imot behandlingen på best mulig måte. Møt opp enten nydusjet, og i løse klær, eller book jacuzzie og massasje spapakke som inkluderer 20 min varmt bad utendørs i 40 grader, før du blir massert i 60 min for max avslappning.

  • Kr 995,- for jacuzzie og massasje kropp 90 min
  • Kr 895,- for kun kroppsmassasje 60 min

Kombinasjon av trykk & massasje

Dette er en perfekt behandling for deg som liker at det tas i litt ekstra, har ekstra vonde områder som trenger mer trykk ved hjelp av min kroppsvekt som plasseres oppå føtter, legger, bakide lår, rompe og rygg. Masserer først opp bakside og så legger du deg på en gulvmatte og jeg trykker/ står jeg opp deg med min vekt. En fantastisk opplevelse hvor bena nesten letter da sirkulasjonen i musklene løsner opp.

Tid 90 min kr 995,-

Fot og leggmasssasje

Har du dårlig sirkulasjon i legger og føtter ? Prøv en massasje som kun har fokus på disse områdene for å øke flyt og blodgjennom strømming i musklene.

Jobber både forside og bakside og masserer føttene med en egen oppkvikkende olje som gir ekstra varme og en behagelig opplevelse. Om du er ekstra plaget med sirkulasjonen, vil du bli lagt på en matte på gulvet og jeg vil stå/ sitte på bakside for å løse lettere opp i anspente muskler. Svært effektivt, og føttene vil føles lette og varme etterpå.

  • Tid 30 min kr 395,-
  • Tid 60 min kr 695,-