Grillbuffet

Opstads grillbuffet !

Vi tilbyr vår egenkomponerte grillbuffet med mange gode smaker, og hvor alle kan forsyne seg med det de ønsker selv. Med en uhøytidelig ramme rundt det hele i vårt sjarmerende fjøs, er dette en perfekt måte å bli kjent, spise godt, bevege seg litt friere, og bli ordentlig mett, og passer for alle. Om det er kjente allergier og vegetarianere blant gjestene tilpasser vi mat til de etter avtale.

Vin og drikke til maten

Vinflasker og vannkarafler settes på bordene for selvskjenking, og er den beste måten å være effektiv og ta minst mulig tid av deres tid til bords så toastmaster kan presentere taler og informasjon uten for mange forstyrrelser. Øl og mineralvann hentes selv i sinkbaljen når dere forsyner dere med mat og vi fyller på med ny drikke hele tiden. Vi rydder bort tomgods og passer på at bordene ser ordentlig ut mellom taler. Det går også erfaringmessig mye mindre vin med skrukork og selvskjenking, og er vinen kjøpt i Norge kan det returneres om dere har kjøpt inn for mye.

Smakene

Krydder er så viktig for å få en god smaksopplevelse, og vertinnen liker å lage mariander og krydderblandinger for å krydre maten god og når lukten av grillet kjøtt brer seg over gården, venter gjestene ivrige til å kunne gå til bords. Kanskje dere spiller fotball, har en aktivitetsløype, spiller kubb eller har andre uteaktiviteter mens dere venter ? Vi griller på briketter, og tenner opp grillene gjerne 3 timer før kjøttet legges på grillen for å grille på god senvarme og for å oppnå et saftig resultat med en god stekehinne.

Kjøttet vi griller hos oss blir tranchert og anrettet på forskjellige fat for gjestene å forsyne seg fra utendørs om det er oppholdsvær, og skulle det regne lager vi til et stort buffetbord inne i fjøset. Dere forsyner dere fra begge sider av buffeten, så man blir mer effektive til det er klart for taler. Toastmaster annonserer runde to, gjestene følger deres toastmaster oppsett. Brudeparet forsyner seg først, og også i runde 2, der er jeg påpasselig om ikke dere vil noe annet.

Opstad grillbuffet 2019

Kjøtt 

  • Urtemarinert helstekt saftig ytrefilet av svin
  • Peppermarinert langtidsstekt mør ytrefilet av storfe

Poteter

  • Gratinerte fløtepoteter ala Opstad
  • Ovnsbakte småpoteter m/ limesalt

Saus

  • Vertinnens peppersaus
  • Kald avijarsaus

Tilbehør

  • Grillsalat m/ granateple
  • Varm chilimais
  • Urtesopp med hvitløk, sitron, og bladpersille
  • Ferske baguetter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til informasjon :

Innholdet i grillbuffeten kan variere noe i innhold, men de gode smakene er alltid garantert, hilsen kokka Lena

Tips !

Det er lurt om dere planlegger å trykke opp menyer å enten sjekke hjemmesiden vår, eller sende meg en mail slik at innholdet er overens med deres trykte meny. Mange velger også å bare trykke opp 1 A3 plakat som står på staffeli utenfor døren